Gratis verzenden vanaf €50 in België | Gratis afhalen in de boetiek

Gratis verzenden vanaf €50 in België | Gratis afhalen in de boetiek


Privacy Policy

1. Algemeen

Uw persoonlijke gegevens. U deelt ze met ons, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. We vinden het belangrijk dat u duidelijk weet waarom wij om deze persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Hieronder kan u de uitleg terugvinden van enkele redenen waarom we deze informatie van u vragen en op welke manier we deze informatie gebruiken.

Leest u deze Privacy Policy aub aandachtig door, want het bevat essentiële informatie over hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt en welke cookies worden gebruikt. Door het achterlaten van uw persoonsgegevens op onze website gaat u akkoord met de inhoud.

Deze Privacy Policy regelt de verwerking van uw persoonsgegevens door Next Friday BV, Hoogpadlaan 68, 2180 Ekeren, België, BE0899533557.

2. Persoonsgegevens

2.1 Persoonsgegevens die u ons meedeelt

- Zonder registratie: uw IP-adres
- Uw profielnaam, wachtwoord, e-mailadres, logingegevens
- Bij inschrijving op onze nieuwsbrief: uw e-mailadres
- Via cookies
- Uw adresgegevens bij het plaatsen van een bestelling

2.2 Next Friday BV kan gegevens van u vergaren

- Door gebruik van cookies
- Tijdens uw registratie en gebruik van de website

3. Doeleinden van de verwerking

3.1 Algemene Doeleinden

Next Friday BV zal de vergaarde persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruiken:

- De levering en facturatie van de door u bestelde producten met als rechtsgrond het verstrekken van een dienst die door u gevraagd werd.

- Het toezenden van direct marketing, nieuwsbrieven, acties en promoties met als rechtsgrond uw voorafgaande toestemming.

- Het verzorgen en verbeteren van deze website en het opnemen van persoonsgegevens in anonieme statistieken met als rechtsgrond de legitieme belangen van Next Friday BV om haar website voortdurend te verbeteren.

3.2 Direct Marketing

We gebruiken uw persoonsgegevens ook voor direct marketing, maar alleen als u ons hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft of als u een van onze bestaande klanten bent.

U kan uw toestemming op elk moment intrekken. Al onze mails bevatten een uitschrijflink onderaan de mail.

3.3 Doorgifte aan derden

Wij geven uw persoonsgegevens niet door aan derden, behalve met uw voorafgaande toestemming.

Indien wij deze aan derden meedelen proberen wij u hierover altijd vooraf op de hoogte te brengen. Indien wij onze activiteiten verkopen kan dat betekenen dat uw gegevens aan derden worden overgedragen.

3.4 Wettelijke vereisten

In zeldzame gevallen kunnen wij verplicht zijn om persoonsgegevens bekend te maken op basis van een gerechtelijk bevel of om te voldoen aan dwingende wet- of regelgeving.  Wij proberen u hiervan vooraf op de hoogte te brengen tenzij dat om wettelijke redenen niet kan.

4. Duur van de verwerking

Wij bewaren en verwerken uw persoonsgegevens voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking.

5. Uw rechten

5.1 Recht van toegang en inzage

U heeft het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van uw persoonsgegevens, alsook van het gebruik dat wij van persoonsgegevens maken.

5.2 Recht van verbetering, beperking en verwijdering

U heeft steeds het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. U erkent dat bij weigering van mededeling of verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens, bepaalde diensoenniet leverbaar zijn.

U heeft ook het recht om de verwerking van persoonsgegevens te beperken.

5.3 Recht van verzet

U beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om ernstige of legitieme redenen.

Daarnaast heeft u steeds het recht om u te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing, in dergelijk geval moet u geen reden opgeven.

5.4 Recht van vrije gegevensoverdracht

U beschikt over het recht om uw persoonsgegevens die door ons verwerkt worden in gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen en/of aan andere verantwoordelijken over te dragen.

5.5 Recht van intrekking van de toestemming

Voor zover de verwerking gebaseerd is op uw voorafgaande toestemming, beschikt u over het recht om die toestemming in te trekken.

5.6 Uitoefening van uw rechten

U kan ons contacteren voor de uitoefening van uw rechten per e-mail naar [email protected] of per post naar Next Friday BV, Hoogpadlaan 68, 2180 Ekeren, België  of door gebruik te maken van het onderdeel “Contacteer ons” op de website, mits bijvoeging van een kopie van uw identiteitskaart.

5.7 Automatische beslissingen enprofiling

De verwerking van uw Persoonsgegevens omvat geen profiling en u zult door ons evenmin aan geautomatiseerde beslissingen worden onderworpen.

5.8 Recht om klacht in te dienen

U beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacy commissie: Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA), Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: [email protected]

Dit laat een voorziening voor een burgerlijke rechtbank onverlet.

Indien u schade zou lijden als gevolg van de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u een vordering tot schadevergoeding instellen.

6. Veiligheid en Vertrouwelijkheid

6.1 Veiligheidsmaatregelen

Wij hebben veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die aangepast zijn op technisch en organisatorisch vlak, om de vernietiging, het verlies, de vervalsing, de wijziging, de niet-toegestane toegang of de kennisgeving per vergissing aan derden van persoonsgegevens verzameld te vermijden alsook elke andere niet toegestane verwerking van deze gegevens.

6.2 Aansprakelijkheid

Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van uw persoonsgegevens.

6.3 Veiligheidsvoorschriften

U dient te allen tijden de veiligheidsvoorschriften na te leven, onder andere door elke niet toegestane toegang tot uw login en code te voorkomen. U bent dus als enige verantwoordelijk voor het gebruik dat wordt gemaakt vanaf de Website van uw computer, IP-adres en van uw identificatiegegevens, alsook voor de vertrouwelijkheid ervan.

7. Toegang door derden

Onze werknemers hebben toegang tot uw persoonsgegevens daar waar nodig om u onze diensten te kunnen aanbieden.

Wij garanderen een gelijkaardig niveau van bescherming door contractuele verplichtingen tegenstelbaar te maken aan deze werknemers en aangestelden, die gelijkaardig zijn aan deze Privacy Policy.

8. Cookies

8.1 Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein bestand dat wij op de harde schijf van uw computer plaatsen als u onze website bezoekt. De informatie verzameld via deze cookies kan enkel door ons gelezen worden.

8.2 Waarom gebruiken we cookies?

Onze website gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om jouw gebruiksvoorkeuren te onderscheiden van die van andere gebruikers van onze website. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden wanneer je onze website bezoekt en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.

Wij vragen altijd uw voorafgaande toestemming voor we cookies plaatsen.  Enkel absoluut noodzakelijke cookies plaatsen we altijd.

8.3 Soorten cookies

We maken een onderscheid tussen functionele of technisch noodzakelijke cookies enerzijds en alle andere cookies anderzijds (analytics, marketing, personalisering).

Voor cookies geplaatst door derde partijen (o.a. Google Analytics) verwijzen wij u graag naar de verklaringen die deze partijen op hun respectieve websites daarover geven. Let op: wij oefenen geen enkele invloed uit op de inhoud van die verklaringen, noch op de inhoud van de cookies van deze derde partijen.

8.4 Uw toestemming

Bij uw eerste bezoek aan onze website wordt u gevraagd om onze verschillende soorten cookies te aanvaarden.

U kunt de installatie van deze cookies weigeren door bij het eerste gebruik van de website in het daartoe aangeboden pop-up scherm te kiezen voor “Cookies weigeren”.

U kan cookies ook weigeren of blokkeren door de configuratieparameters van uw navigatiesysteem te wijzigen. Het uitschakelen van cookies kan betekenen dat u van bepaalde functionaliteiten van de website geen gebruik kunt maken.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, neem gerust contact met ons op, hetzij per e-mail naar [email protected] of per post naar Next Friday BV, Hoogpadlaan 68,2180 Ekeren, België , of door gebruik te maken van het onderdeel “Contacteer ons” op de website.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »